Datarum

Sikkert Datarum til Due Diligence

Få hurtig og sikker adgang til et datarum til udveksling af fortrolige dokumenter under due diligence-processen. Undgå dyre omkostninger og risici ved alternativer som e-mail eller fildelingstjenester.

Et datarum skal beskytte fortrolige oplysninger om juridiske, økonomiske og kommercielle forhold og sikre, at man kan gennemføre en professionel due diligence-proces med de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger.

I samarbejde med BetterBoard tilbyder vi vores kunder en brugervenlig platform til sikker dokumentdeling. Som kunde hos Virksomhedsbørsen opnår du derfor en fordelsrabat ved køb af et datarum fra BetterBoard.

Kontakt os

Har du spørgsmål omkring datarummet?

Har du spørgsmål om betydningen af et datarum ved salg af din virksomhed? Ring til os på 70 20 04 16 eller send en e-mail til info@m-plus-a.com. Ønsker du at lære mere om BetterBoards datarum eller bestille en gratis og uforpligtende online demo? Kontakt Lars Horshauge fra BetterBoard på 53 62 88 59 eller send en e-mail til lh@betterboard.dk. Er du klar til at bestille dit datarum? Klik her for at komme i gang.

Skriv til os

Kontakt os
- gratis og uforpligtende

Du er velkommen til at ringe direkte til os på:
+45 70 20 04 16
Eller indtast dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.